پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد: فروش رستوران‌ها ۲۰ درصد کاهش یافته است| نرخ‌ها باید رقابتی شود

  • کد خبر: ۱۷۷۵۲۹
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴
  • ۲
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد: فروش رستوران‌ها ۲۰ درصد کاهش یافته است| نرخ‌ها باید رقابتی شود
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد با اشاره به اینکه در مشهد تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشته‌ایم، گفت: وقتی ۵ مشتری به رستوران می‌آید، ۳ پرس غذا سفارش می‌دهند، اما باید برای ۵ نفر سرویس دهیم که این‌ها هزینه‌های خاص خودش را دارد، اما ما به عنوان رستوران‌دار هزینه ۳ پرس غذا را دریافت می‌کنیم.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حسن امیریان در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص تغییر نرخ‌نامه صنف رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها و کبابی‌های مشهد عنوان کرد: متاسفانه هنوز نرخ‌های صنف ما اصلاح نشده است. حدود ۲ ماه است انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده نرخ‌های ما را تایید کرده و به اتاق اصناف و از آنجا به سازمان صمت رفته، اما هنوز نرخ‌های جدید ابلاغ نشده است.

وی افزود: چند وقت است که به دلیل گرانی گوشت و برنج مشتریان ما کاهش پیدا کرده است. البته ما در سال جدید افزایش قیمت نداشته‌ایم. در تهران، شیراز و اصفهان قیمت‌ها دست واحد صنفی است، اما در مشهد باید مطابق قانون نرخ بدهیم. اکثر مشتریان ما گوشت و ماهیچه مصرف دارند، چون می‌دانند قیمت گوشت بالا رفته، اما ما نمی‌توانیم قیمت آن را افزایش دهیم.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد با اشاره به اینکه در مشهد تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشته‌ایم، گفت: رستوران‌ها در تهران ۵۰ درصد کاهش فروش داشته‌اند، اما در مشهد اینگونه نبوده است. به عنوان مثال وقتی ۵ مشتری به رستوران می‌آید، ۳ پرس غذا سفارش می‌دهند، اما باید برای ۵ نفر سرویس دهیم که این‌ها هزینه‌های خاص خودش را دارد، اما ما به عنوان رستوران‌دار هزینه ۳ پرس غذا را دریافت می‌کنیم.

امیریان بیان کرد: اگر بخواهیم مشتری و کاسب آرامش داشته باشد باید نرخ‌ها دست فروشندگان باشد تا رقابت ایجاد شود. یعنی اگر فروشنده‌ای گوشت را کیلویی ۴۸۰ هزار تومان می‌خرد، فروشنده به میل خود ۵ تا ۱۰ درصد قیمتش را افزایش دهد. آن وقت یک فروشنده قیمتش را افزایش می‌دهد و یک فروشنده دیگر تغییری در قیمتش ایجاد نمی‌کند. مشتریان نیز هرجا که بخواهند غذا می‌خورند. اینگونه نباشد که نرخی که اعلام می‌کنیم در بالاشهر و پایین شهر یکسان باشد. تا زمانی که در بازار رقابت ایجاد نشود، اقدام سازمان صمت برای ارائه نرخ‌های قانونی هیچ فایده‌ای ندارد.

وی بیان کرد: وقتی به ما نرخ می‌دهند تقریبا ۳ تا ۴ ماه آرامش داریم و فقط ۱۵ درصد سود می‌کنیم. پس از ۴ ماه مجددا اقلام گران می‌شود که تقریبا چند ماه دیگر زمان می‌برد تا به ما نرخ جدید اعلام کنند. در این مدت مجددا رستوران‌ها و آشپزخانه‌های مشهد متضرر می‌شوند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد خاطرنشان کرد: آیا واقعا گوشت گران شده است؟ اگر گوشت و مرغ گران نشده است به ما اعلام کنند تا برای افزایش نرخ دوندگی نکنیم. ۱۲۰۰ واحد صنفی داریم که حداقل روزی ۵۰ واحد صنفی به اتحادیه تماس می‌گیرند و بابت نرخ‌ها اعتراض می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین موسی مقدم
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
0
0
بنده رستوران وهتل عابدینی میدان راه آهن مشهد ۲۰ پرس غذا سفارش دادم وکلی پول اضافه بعنوان مالیات ازمن اضافه گرفت . آیا این درست هست که مالیات شغل ایشون رومن پرداخت کنم؟ آیا من که بازنشسته هستم درست هست که بگم مالیات من رواز هتل رستوران عابدینی کسرکنین؟ آیا کسی نیست به این رسیدگی کنه؟
ممنون
ثابت
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
0
0
دیروز یک سیخ جوجه توی شاندیز بدون مخلفات 850 هزارتومان مگر مرغ چنده نهایت 700 گرم مرغ چه جور محاسبه میشه لطفا
توضیح دهید حمایت از مصرف کننده کدوم گوریه که با این نرخها
موافقت می‌کنه انصاف هم خوبه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->